Meer resultaten voor ansichtkaarten drukken

ansichtkaarten drukken

Een gids voor het afdrukken van briefkaarten

 

 

Als u uw briefkaarten correct ontwerpt, moet u vooraf weten wat de afdrukkeuzes zijn die u gaat maken. Zonder de grootte te kennen, kunt u het ontwerp niet afstemmen op de beschikbare hoeveelheid onroerend goed. Gebruik de onderstaande gids voor het afdrukken van briefkaarten die zo professioneel uitpakken als u zich voorstelt.
Papier
Voor duurzaamheid en een professionele uitstraling moeten ansichtkaarten worden afgedrukt op een zware omslag, zoals 10pt of 14pt dekking. Een coating geeft ansichtkaarten die extra glans voor het vastleggen van aandacht gemakkelijker, maar sommige printers bieden mogelijk ook een matte of matte coating voor bescherming zonder de glans.
Kleur
Postkaarten moeten boeiend zijn en kleur is een van de belangrijkste aspecten van het opvallen van een ansichtkaart. Kalibreer uw computerscherm en ontwerpsoftware zodat de kleuren die u kiest, nauwkeurig op het scherm worden weergegeven. Een gedrukt kleurenpalet, zoals CMYK of PANTONE, is een investering die de moeite waard is om u te helpen nauwkeurige kleuren te kiezen bij het ontwerpen.
Grootte
Een standaard 4x6-briefkaart vermindert de postuitgaven, maar kan verloren gaan in de bundel mail die een klant elke dag ontvangt. Een grotere maat zoals een 5x7 of 6x9 is veel meer merkbaar en biedt extra kracht die nodig is om de klant te verleiden de informatie te lezen.
Sjabloon
Zorg ervoor dat u uw briefkaart op de juiste sjabloongrootte ontwerpt. Vaak gebruikt een amateurontwerper de verkeerde sjabloon voor de benodigde maat en eindigt met uitgerekte afbeeldingen of tekst die is bijgesneden.
Directe post
Voor uw ansichtkaarten per post moet u rekening houden met de ruimte voor het adres, de stempel en de streepjescode onder aan de briefkaart. U kunt de briefkaarten zelf labelen en mailen of profiteren van de e-maildiensten die worden aangeboden door uw bedrijf voor het afdrukken van briefkaarten. Deze service is vooral waardevol als u een korte deadline hebt.

Aantal stuks
Een voordeel van afdrukken op briefkaarten is dat ze minder kosten, hoe meer u koopt bij het bestellen bij een groothandelprinter. Je kunt alleen een bepaald bedrag bestellen, bijvoorbeeld 250 of 500 maar niet tussendoor, dus wees voorbereid op meerdere doelen als je uiteindelijk meer moet kopen dan je van plan was te mailen.