Meer resultaten voor ansichtkaarten drukken

ansichtkaarten drukken

Waarom Flyers belangrijk zijn in marketing

 

 

1. HET IS EEN LAGE KOSTENOPTIE
Flyers zijn extreem kosteneffectief. In plaats van uw website te reviseren, te betalen voor advertentieruimte of zich te wagen in de dure wereld van offline media, hebben flyers een ongelooflijk hoog rendement op de investering.

Geen idee hoe je een effectieve flyer kunt maken? Hulp krijgen! Professioneel ontworpen flyers zijn goedkoper dan je zou denken en het kost penny's om ze te laten drukken.

2. HET IS EEN LAGE INSPANNING, MAAR HOGE IMPACT
Het is gemakkelijk om flyers in handen van potentiële klanten te krijgen. Een yoga-retraite plannen? Deel flyers uit aan yogastudenten of hang gewoon een folder op in de kleedkamer. Potentiële deelnemers die je flyer krijgen, kunnen het vastpinnen op hun koelkasten. Dit bevordert de promotie binnen kleinere kringen van familie en vrienden.
Besteed wat tijd aan het nadenken over waar uw publiek hun tijd doorbrengt en ga dan in beweging! Je zult versteld staan ??hoeveel cafés, winkels, sportscholen, restaurants, scholen en andere bedrijven je graag helpen contact te leggen met potentiële klanten. Vraag populaire lokale plekken om een ??van je flyers te posten, maar leun achterover en wacht tot de magie gebeurt.
 3. MENSEN HOUDEN VAN TASTBARE DINGEN
Klanten willen graag iets dat ze in de hand kunnen houden. We worden elke dag overspoeld met online adverteren, maar het is eigenlijk vrij zeldzaam om een ??flyer van hoge kwaliteit tegen te komen.
 
Probeer te onderscheiden van de massa. Je wilt absoluut niet dat je flyer eruitziet als ongewenste e-mail. Kies voor papier van de hoogste kwaliteit dan u in uw budget kunt passen. Ga voor een professioneel ontworpen flyer in plaats van een snelle doe-klus.
4. FLYERS CREËREN EEN PERSOONLIJKE TOUCH
Niet alleen zijn flyers voelbaar, ze voegen een persoonlijke noot toe aan uw bericht. Als u uw potentiële klant fysiek inlevert, zal een flyer onmiddellijk een persoonlijke relatie met hen aangaan.
Als je iemand overtuigt om je folder in hun tas of zak te stoppen, gaan ze er later nog eens naar kijken. Zelfs als ze besluiten er niet voor te kiezen, geven ze de vlieger nog een tweede gedachte. Dat is veel meer dan je kunt zeggen voor duurdere eenmalige advertenties.
5. HET IS OOG VAN ADVERTEREN
Flyers zijn nog steeds belangrijk in de wereld van adverteren omdat mensen ze echt lezen. Wanneer u een hoop advertenties hebt die een website overrompelen, is het heel goed mogelijk dat potentiële klanten uw advertentie over het hoofd zien, zelfs als het goed is gedaan. En laten we niet eens aan de slag gaan met adblockers!

Stel je voor dat je je favoriete café binnenstapt en een kleurrijke, prachtige flyer ziet die op ooghoogte is geplaatst terwijl je op je koffie wacht. Je zou het waarschijnlijk opmerken. Foto loop naar de kleedkamer in je sportschool en zie een prachtige flyer op weg naar de douches. Misschien stop je en kijk je even snel.