Meer resultaten voor ansichtkaarten drukken

ansichtkaarten drukken

Stickerafdruktechnieken

 

 

Stickerafdrukken is een kostenefficiënte manier om uw bedrijf te promoten en de merkherkenning te stimuleren. Overweeg de volgende technieken voor het afdrukken van stickers om ervoor te zorgen dat uw stickers er net zo goed uitzien als op uw computerscherm.

Ga vinyl

Als u uw stickers afdrukt op wit vinyl met een glanzende afwerking, helpen de stickers tegen de elementen omdat ze sterk en waterbestendig zijn. Het laatste wat je wilt, is dat je stickers de eerste keer dat het regent uiteenvalt, dus kies voor glanzend vinyl voor je stickermateriaal. Kies een vinylsticker met een scheur en schilvel voor eenvoudige verwijdering, zodat uw klanten moeiteloos uw merk kunnen aanbrengen op alles wat ze maar willen.

Afdrukken met lichtbestendige inkt

Fade-resistente inkten verhogen de levensduur van de stickers aanzienlijk, waardoor uw ROI stijgt. Hoe langer je sticker wordt opgemerkt, hoe meer invloed hij heeft. Kies voor lichtbestendige inkt die bij normaal gebruik minimaal zes maanden geschikt is voor de beste resultaten.

 

Laat je stickers knippen

Gestanste stickers trekken de aandacht. Uw stickers laten knippen is een van de snelste en meest betaalbare manieren om de waarde van uw sticker te vergroten. Blader door een gestanste galerij voor ideeën of om een ??voorgevormde gestanste vorm te kiezen. U kunt ook gemakkelijk uw eigen aangepaste stanssnede maken. PsPrint heeft honderden stansvormen, ideaal voor uw stickers of voor het inspireren van uw eigen gestanste stickerontwerpen.

Ontvang een bewijs

Zorg ervoor dat u een hardcopy-bewijs van uw sticker ontvangt voordat u de volledige taak verzendt om op te drukken. U wilt ervoor zorgen dat u geen typefouten of ontwerpfouten hebt gemist voordat u zich commit, en een hardcopy-bewijs is de enige beste manier om dit te doen.