Meer resultaten voor ansichtkaarten drukken

ansichtkaarten drukken

Waarom een visitekaartje belangrijk is

 

Je hebt misschien honderden of zelfs duizenden visitekaartjes in je leven gehad. Je hebt ze geruild met collega's, ze in een Rolodex opgeslagen en een ware lawine aan ongewenste kaarten in je prullenbak gegooid. Hoewel u zeker bekend bent met visitekaartjes als zakelijk netwerkmedium, is het van essentieel belang dat u hun doel begrijpt voordat u uw eigen kaart ontwerpt, zodat u niet per ongeluk uw inspanningen ondermijnt.

Voert contactgegevens in
Bovenal is een visitekaartje een tastbaar object dat u kunt gebruiken om uw contactinformatie aan potentiële klanten te verstrekken. Daarom is het essentieel om de duidelijkheid voor ontwerpelementen niet op te geven. De meeste visitekaartjes bevatten uw bedrijfsnaam, uw naam en titel, uw telefoonnummer, een e-mailadres en een straatadres. Als uw bedrijf een website heeft, neemt u het adres op zodat klanten meer gedetailleerde informatie kunnen ontvangen. Weersta de verleiding om meer informatie op uw kaart te plaatsen dan nodig, omdat de ruimte beperkt is en het gemakkelijk is om een ??visitekaartje te overbruggen.
Helpt klanten u te onthouden
Hoewel het de middelen voor klanten weergeeft om contact met u op te nemen, dient een visitekaartje ook als een manier voor klanten en collega's om u te onthouden na een eerste vergadering. Om deze reden plaatsen veel bedrijfseigenaren hun foto op hun kaart om herinneringen van klanten over de omstandigheden van hun vergadering te stimuleren. Andere ondernemers laten de achterkant van hun kaart leeg, zodat ze deze kunnen gebruiken om een ??persoonlijk bericht naar de ontvanger te sturen, een ander hulpmiddel om klanten te helpen ze alleen op hun kaart te herinneren.
 Relfecteert de waarden van uw bedrijf
Een visitekaartje is een onderdeel van het marketingplan van uw bedrijf, zij het een klein bedrijf, dus moet het werken met bestaande materialen, zoals briefhoofdpapier en enveloppen, om de bedrijfswaarden en -benadering van uw bedrijf weer te geven. Ontwerp daarom de kaart om de geest van de cultuur van uw bedrijf over te brengen. Als u bijvoorbeeld een grafisch ontwerper bent, kunt u kiezen voor een creatief, opvallend ontwerp, terwijl een CPA-bedrijf een meer terughoudend, ingetogen kaartje met professionaliteit en stabiliteit kan promoten.

Onderscheidt u van concurrentie
Het is bijna een gegeven dat uw klanten meerdere visitekaartjes van uw concurrenten ontvangen. Een slim ontworpen visitekaartje helpt uw ??bedrijf op te vallen tussen de massa. Sommige ondernemers kiezen ervoor om stansvormen te gebruiken om ongebruikelijke vormen voor hun kaart te maken, terwijl anderen perforaties, vouwen en pop-ups gebruiken om zichzelf te onderscheiden. Je hoeft geen toevlucht te nemen tot gimmicks; een beknopte, directe en visueel aantrekkelijke kaart die de identiteit van uw bedrijf projecteert, is vaak even effectief om een ??bedrijf te onderscheiden als een nieuwheidskaart.